-->

Bouwen aan verandering

DGWW-Café CO2-Presentatieladder

13:30 - 17:00
18 juni 2019

Provinciehuis Arnhem

 

CO2-Prestatieladder in de praktijk: maak het verschil!

Hoe kunt u als organisatie een bijdrage leveren aan de klimaatdoelen? Hoe reduceert u CO2 en kosten binnen de bedrijfsvoering, in projecten én in de keten door gebruik te maken van de CO2-prestatieladder? Deze vragen staan centraal tijdens het DGWW-Café op dinsdag 18 juni 2019.

Wanneer        Dinsdag 18 juni 2019

Hoe laat         Van 14.00-17.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)

Waar               Provinciehuis Gelderland, Markt 11 in Arnhem

 

Op stap met…

Madeleine Schenk (MVO Groep) leidt de netwerkbijeenkomst. In een interactieve setting

met verschillende sessies krijgt u de laatste informatie over CO2 reductie en kunt u in gesprek gaan met experts, gemeenten, maatschappelijke organisaties, en overheids-organisaties. Het programma komt tot stand met medewerking van o.a. provincie Gelderland, Heijmans, ProRail, Smals Dredging, Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) en Unie van Waterschappen.

 

Zo vertelt de provincie Gelderland waarom zij actief inzet op toepassing van de CO2-prestatieladder en legt Maud Vastbinder (SKAO) uit waarom de ladder bij aanbestedingen onderscheidend is, terwijl het algemene beeld bestaat dat iedereen in de hoogste trede zit. Verder komen er diverse praktijkvoorbeelden aan bod. Uiteraard is er volop gelegenheid om elkaar te spreken. Het belooft een boeiende middag te worden die u niet wilt missen!

 

Meld u aan, aantal plaatsen beperkt!

Voor meer informatie over het programma, de gespreks- en regiotafels kijk op www.duurzaamgww.nl. Aanmelden kan via deze link. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en nadere informatie. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!
Wij zien u graag op 18 juni a.s.!

 

Met vriendelijke groet,

Loket Duurzaam GWW