-->

Bouwen aan verandering

Infralokaal: Circulair in de GWW

14:30 - 17:30
26 juni 2018

Rotterdam

In samenwerking met de Open Convenanten/Kenniskringen, MKB Infra willen wij u van harte uitnodigen voor een workshop over (Circulaire)Duurzaamheid in de GWW op Dinsdag 26 juni 2018. De locatie is een bijzondere plek in Rotterdam te weten de plek van waar circulair op diverse manieren zicht- en onzichtbaar aan de orde is. Omdat wij het van groot belang vinden dat u en uw collega’s de mogelijkheid hebben om aanwezig te zijn bij een bijeenkomst over dit onderwerp en 26 juni misschien geen optie is, kan ik u melden dat dit onderwerp bij een eerder Infralokaal op 14 juni 2018 bij de gemeente Arnhem ook aan de orde zal komen.

Circulair in de GWW: Wat doe jij daarmee?

Circulair gaat verder dan alleen maar duurzaam bezig zijn. Denk maar eens aan vrijgekomen materialen in het werk. Bestekken sturen veel aan maar is soms best lastig. Een plan voor circulair werken of voorschrijven? U kunt er niet meer omheen, zeker u als opdrachtgever en uitvoerenden met de uitslag van de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen aan de slag moeten. Daarmee wordt u als ondernemer of overheid geconfronteerd met een snel veranderende wereld. Dit brengt kansen met zich mee, zowel op de korte als op de lange termijn. Op gebied van de duurzame GWW maar met name circulariteit zult u hiervan samen kunnen profiteren.

14 juni gaan wij antwoord geven wat circulariteit inhoud en betekent voor de GWW en hoe dit is toe te passen in de praktijk. Duurzaamheid implementeren in de dagelijkse waan van de dag vereist een stapje terug. Daarom is het belangrijk op de hoogte te zijn van wat er allemaal speelt en wat de huidige mogelijkheden zijn. Deze middag krijgt u DuurzaamGWW goed in uw blikveld. Papier en praktijk in een goede mix.

Laat u informeren en vraag

De uitslag van de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen waren duidelijk: Duurzaam doorpakken en wel nu. Voor de doeners binnen en buiten bij provincies, gemeenten en aannemers is de duurzame aanpak best lastig. Deze bijeenkomst kan u daar weer mee verder helpen. De Green Deal 2.0 DuurzaamGWW stelt 2020 als jaar dat duurzaam GWW volledig wordt toegepast. De workshop is interactief waarbij u en de sprekers aan de slag gaan in de duurzame omgeving van de buitenruimte.

Wanneer: Dinsdag 26 juni 2018

Waar: Gemeente Rotterdam Stadsbeheer, afdeling Uitvoering Werken, ir P Kosterlaan 20, 3062CD  Rotterdam

Programma:

14u30 – 14u45          Inloop
14u45 – 15u00          Welkom en inleiding, Robert-Jan van den Berg (Building Changes)
15u00 – 15u45          Circulair bij de overheid, de opdrachtgever aan het woord
15u45 – 16u30          Duurzaam GWW bij infrabedrijven, de aannemer aan het woord
16u30 – 17u00          Samenvatting en nabeschouwing met discussie met de zaal
17u00 – 17u30          Afsluiting en aansluitend een drankje

 

We hopen dat u ook komt! Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Laat het ons weten via bijeenkomsten@buildingchanges.nl of bel met 015 – 720 0901. Benieuwd naar andere activiteiten: Kijk ook eens op onze websiteagenda. Als u introducés mee wilt nemen, dan zijn deze natuurlijk ook van harte welkom. U kunt uw introducés ook op bovenstaand e-mailadres aanmelden.

Tot ziens in Rotterdam of misschien Arnhem!