-->

Bouwen aan verandering

Circulair in de GWW

14:00 - 17:30
27 maart 2019

Rotterdam

In samenwerking met onder andere Buitenruimte en de Open Convenanten/Kenniskringen, MKB Infra willen wij u van provincies, gemeenten, adviesbureaus en uitvoerenden van harte uitnodigen voor een workshop over het toepassen van (Circulaire)Duurzaamheid in de GWW op Woensdag 27 maart 2019. Dit zal plaatsvinden op het Stadhuis Rotterdam aan de Coolsingel 40 in Rotterdam in ruimte Oude Haven SH4.34.A. Ook klimaatmaatregelen en waterbeheersing zal aan bod komen deze middag en discussies krijgen ook de ruimte. Denk u eraan uw legitimatie mee te nemen!

 

Circulair in de GWW: Wat doe jij daarmee?

Circulair gaat verder dan alleen maar duurzaam bezig zijn. Denk maar eens aan vrijgekomen materialen in het werk. Bestekken sturen veel aan maar is soms best lastig. Een plan voor circulair werken of voorschrijven? U kunt er niet meer omheen, zeker u als opdrachtgever en uitvoerenden met de uitslag van de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen aan de slag moeten. Daarmee wordt u als ondernemer of overheid geconfronteerd met een snel veranderende wereld. Dit brengt kansen met zich mee, zowel op de korte als op de lange termijn. Op gebied van de duurzame GWW maar met name circulariteit zult u hiervan samen kunnen profiteren.

27 maart gaan wij antwoord geven wat circulariteit inhoudt en betekent voor de GWW en hoe dit is toe te passen in de praktijk. Duurzaamheid implementeren in de dagelijkse waan van de dag vereist een stapje terug. Daarom is het belangrijk op de hoogte te zijn van wat er allemaal speelt en wat de huidige mogelijkheden zijn. Deze middag krijgt u DuurzaamGWW goed in uw blikveld. Papier en praktijk in een goede mix.

Laat u informeren en vraag

De uitslag van de afgelopen provinciale verkiezingen waren duidelijk: Duurzaam doorpakken en wel nu heeft prioriteit. Voor de doeners binnen en buiten bij provincies, gemeenten, adviesbureaus en aannemers is de duurzame aanpak best lastig. Deze bijeenkomst kan u daar weer mee verder helpen. De Green Deal 2.0 DuurzaamGWW bijvoorbeeld stelt 2020 als jaar dat duurzaam GWW volledig wordt toegepast. De workshop is interactief waarbij u en de sprekers aan de slag gaan in de duurzame omgeving van de buitenruimte.

Wanneer:           Woensdag 27 maart 2019

Kosten:              Gratis

Waar:             Stadhuis Rotterdam, Ruimte Oude Haven SH4.34.A

Locatie:         Coolsingel 40, 3011 AD Rotterdam

LET OP:            Legitimatie is verplicht!

 

Programma:

14u00 – 14u15          Inloop
14u15 – 14u45          Welkom en inleiding, Robert-Jan van den Berg (Building Changes)
14u45 – 15u30          Circulair bij de overheid, de opdrachtgever aan het woord
15u30 – 16u15          Duurzaam GWW bij infrabedrijven, de aannemer aan het woord
16u15 – 16u45          Samenvatting en nabeschouwing met discussie met de zaal
16u45 – 17u30          Afsluiting en aansluitend een drankje

 

We hopen dat u ook komt! Wilt u meer informatie? Laat het ons weten via bijeenkomsten@buildingchanges.nl of bel met 015 – 720 0901. Direct aanmelden kan op onze websiteagenda  https://www.buildingchanges.nl/agenda/. Als u introducés mee wilt nemen, dan zijn deze natuurlijk ook van harte welkom. Zij kunnen zich ook rechtstreeks aanmelden.

Met vriendelijke groet,

Tot ziens in Rotterdam

 

René de Kwaadsteniet

Robert-Jan van den Berg