-->

Bouwen aan verandering

Building Changes intensiveert samenwerking met Balance & Result

Gepubliceerd op: 2 februari 2022

Building Changes bundelt haar krachten met Balance & Result, een toonaangevend organisatieadviesbureau voor middelgrote en grote organisaties in de bouw- en installatiesector gevestigd in Deventer. Zowel Building Changes als Balance & Result hebben een unieke rol in het dynamisch verbinden van mensen in organisaties en ketens. Dat wordt nu in de gezamenlijke praktijk verder doorontwikkeld. Door intensiever samen te werken, kan kennis en kunde nog beter worden gedeeld binnen de sector. De twee organisaties vergroten zo hun toegevoegde waarde voor opdrachtgevers bij de uitdagingen waar de bouw voor staat.

De intensieve samenwerking biedt meer slagkracht bij vraagstukken zoals verduurzaming, klimaatadaptatie, sociale innovatie, informatiemanagement, business innovatie en de vervangings- en nieuwbouwopgave. Stuk voor stuk complexe opgaven waar de bouw- en infrasector de komende jaren voor staat. Publieke en private partijen worstelen daarnaast met de vraag hoe zij een praktische invulling kunnen geven aan strategie, beleid en realisatie. Met resultaatgerichte adviezen en een praktische aanpak helpen Balance & Result en Building Changes hun opdrachtgevers om hun ambities te realiseren.

Gezamenlijk bieden de organisaties een ander perspectief op maatschappelijke veranderingen zodat kansen optimaal benut kunnen worden. Als Dynamisch Verbinders helpen zij mensen om een betekenisvolle rol in hun organisaties en ketens te vervullen. Balance & Result blijft een eigen entiteit, maar de diensten worden geïntegreerd met die van Building Changes.

Willem Pel, directie Balance & Result: “Wij kijken erg uit naar de intensievere samenwerking met Building Changes. Samen hebben we meer slagkracht om ondernemers en organisaties te helpen bij de complexe vraagstukken die zich aandienen.” René de Kwaadsteniet, directie Building Changes: “Door het bundelen van producten en diensten, relatienetwerken en adviescapaciteit kunnen wij de klanten van onze organisaties beter bedienen qua kwaliteit en beschikbaarheid.”