-->

Bouwen aan verandering

Meet the team! Natascha Graaff

Gepubliceerd op: 4 juli 2023

Als je bij ons op kantoor komt, is er één persoon die je meteen zal opvallen: onze nieuwe officemanager, Natascha Graaff. Vanaf 1 juni jl. is zij het gezicht van ons kantoor en de spil van onze dagelijkse activiteiten. Met haar organisatietalent en warme persoonlijkheid, zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat iedereen zich welkom voelt. We stellen Natascha dus graag aan je voor.

Een kijkje in het leven van Natascha

Natascha woont in Delft, is getrouwd en met twee kinderen, een hond en een kat is het een gezellige boel thuis. “Mijn zoon zit in groep 8, heeft net geschitterd in zijn eindmusical en kijkt reikhalzend uit naar de middelbare school. Mijn dochter gaat naar de vierde klas. Ik ben supertrots op ze.” Wat Natascha in haar vrije tijd doet? “Ik ben gek op wandelen, koken en bakken, kaart- of bordspelletjes spelen met het gezin en vrienden en ik bootcamp twee keer per week. Italië is mijn favoriete vakantieland. Onze droom is om daar later te gaan wonen.”

Van vele markten thuis

Wat haar werkverleden betreft heeft Natascha veel verschillende dingen gedaan in diverse werkvelden; zowel zelfstandig als in loondienst. Voordat ze bij Building Changes terecht kwam, werkte zij als Community & Officemanager bij New Future Lab, een inspirerend ondernemerscollectief. “Ik heb hier met veel plezier bijgedragen aan het verder professionaliseren van de co-working en  het organiseren van meetup’s, uitjes en gezamenlijke lunches voor de community.” Tevens heeft ze ervaring opgedaan bij het A+O fonds Gemeenten als programmamedewerker Arbeidsmarkt en heeft ze als proces coördinator bij the Netherlands Bone bank Foundation gewerkt. Na de komst van de kinderen heeft ze een tijd als zzp-er gewerkt in de communicatie en vormgeving. Trots is zij ook op het feit dat ze betrokken was bij de communicatie-aanpak van het grootste houtbouwproject in Europa: The Dutch Mountains in Eindhoven. Bijzonder is dat zij ook samen met haar man heeft gewerkt, waarbij ze sessies organiseerden rondom ruimtelijke thema’s. “Superleuk om elkaar op dit front mee te maken.” Je kunt voor veel bij Natascha terecht want zij is een echte allrounder. Wel vindt zij het belangrijk in een organisatie te werken, waar ze bij kan dragen aan maatschappelijke of sociale verandering.

Variatie is het sleutelwoord

Natascha werkt nu een maand bij Building Changes, maar wat doet zij dan als officemanager? Natascha vertelt: “Ik zorg vanuit mijn rol allereerst voor een fijne werkomgeving en verbind mensen met elkaar. Daarnaast ben ik betrokken bij HR, communicatie, administratie & facturatie, subsidieaanvragen en mag ik nadenken over en werken aan procesverbeteringen. Denk aan de doorontwikkeling van Teamleader (CRM software) en onboarding. Lekker veelzijdig dus!”

Het leukste bij Building Changes

“Het mooie aan werken bij Building Changes vind ik de filosofie van dynamisch verbinden die we hanteren. Dynamisch verbinden gaat over samenwerken met als doel om je klanten nog beter te ondersteunen. Om echt tot een oplossing te komen voor mensen, moet je wel echt samen denken en samen werken met de mensen. Daarnaast voel ik me hier heel erg welkom en spreekt de inhoud van het werk me aan. En dan werk ik ook nog eens in mijn eigen woonplaats; fijn!”

“Ik kijk enorm uit naar de tijd bij Building Changes die voor me ligt. Zin om veel te leren en om samenwerkingen op te zetten met partners, op De Bouwcampus en daarbuiten en om mooie, betekenisvolle bijeenkomsten te organiseren.”

Natascha haar persoonlijke motto: “It’s times like these, we learn to live again.”