-->

Bouwen aan verandering

Leren en ontwikkelen: sleutel tot succes in de bouw en infra

Gepubliceerd op: 4 september 2023

In de dynamische wereld van bouw en infrastructuur wordt leren en ontwikkelen steeds belangrijker. Door verschillende factoren, zoals schaarste op de arbeidsmarkt, het behoud van werknemers en de aantrekking van jongere generaties, krijgt het thema van persoonlijke ontwikkeling meer aandacht. Jonge professionals die net van school komen, hechten veel waarde aan de mogelijkheden voor leren en ontwikkelen in hun loopbaan.

Kom ook Xcelleren

In september start een nieuwe groep voor projectleiders en ervaren uitvoerders. Door het toepassen van deze methode leer je rust en ruimte te ervaren in je dagelijkse werk. Word succesvoller door leiderschap persoonlijk te maken, te leren van jouw praktijk, vanuit je gevoel te leren werken, vroegtijdig signalen te herkennen en op te pakken. Initieer hiermee de juiste interventies en acties richting je team en samenwerkende partijen.

Meer aandacht voor de verbinding tussen mens en techniek is essentieel voor succes. Met de ontwikkelprogramma’s van Xcelleren bereik je meer en word je beter op het gebied van samenwerken, communiceren en leidinggeven.

Meer informatie of aanmelden?

Op de website xcelleren.nl vind je meer informatie over onze programma’s en onze trainers en coaches. Of mail Daniël via het dkrouwel@xcelleren.nl.