-->

Bouwen aan verandering

Smeed je succes: uniek lesprogramma voor erfgoed ondernemers van start

Gepubliceerd op: 4 september 2023

Het is zover: deze maand gaan we van start met de eerste workshops voor onze Erfgoedondernemers. Een ontwikkelprogramma voor ondernemers in de Erfgoedbranche (ambachtslieden en ook restauratoren) waarmee je je kunt bekwamen op het gebied van ondernemersvaardigheden zoals financiën, verkoop en communicatie.

Het gaat veelal om wat kleinere bedrijven die zich vooral met hun ambacht bezighouden en niet zoveel met de ‘minder leuke’ randzaken bezig zijn, terwijl die wel heel belangrijk zijn om toekomstgereed te zijn als bedrijf.

Programma-informatie

Het programma bestaat uit elf sessies verspreid over negen maanden, waarin je gericht op je specifieke situatie en ambacht een plan maakt om je onderneming toekomstbestendig te maken.Gedurende het programma, bestaande uit een deel financiën, verkoop en communicatie, wordt het Erfgoeondernemersplan steeds verder en dieper ingevuld waardoor je een compleet plan krijgt (inclusief acties) hoe je je bedrijf naar een hoger plan kan tillen. Heel praktisch gericht op het ambachtsmens.

Workshops

Daarnaast hebben we ook losse workshops die we on- en offline aanbieden met als onderwerpen wet- en regelgeving, persoonlijk leiderschap, samenwerken en nog veel meer. Het boeiende is dat de groep bestaat uit mensen van diverse ambachten waardoor ze veel van elkaar kunnen leren en het ook nog eens heel waardevol is voor het netwerk.

Aanmelden

Er zijn voor de programma’s nog plaatsen vrij. Wil jij je aanmelden en behoor je tot de doelgroep? Check: https://erfgoedondernemers.com/academie-inschrijving/ 

Hopelijk tot ziens bij één van de workshops!

Ben je in een andere sector actief en wil je deze skills wel leren? Neem dan contact op met Ruud Blom via rb@buildingchanges.nl.