-->

Bouwen aan verandering

Zomer 2022: balans in Moeten, Kunnen, Willen en Mogen

Gepubliceerd op: 7 juli 2022

Wow, het is alweer zomer! Het is vakantieperiode en er is nog zoveel te doen! ‘Druk, druk, druk’ lijkt wel het nieuwe buzzwoord. Te weinig tijd en te veel te doen. Dan rijst de vraag: zijn we wel slim bezig?

De achterliggende twee coronajaren heeft ons in een sociale heroriëntatie gebracht; ons privéleven en ons werk zijn meer bij elkaar gekomen. Bedrijven zijn meer en meer onderdeel geworden van de samenleving. Dit brengt nieuwe ontwikkelingen en nieuwe manieren van omgang met zich mee. Daarom hebben we meer balans nodig in wat we ‘Moeten, Kunnen, Willen en Mogen’.

De huidige ontwikkelingen in de markt vragen om beter, sneller en meer. Maar hoe doe je dit? Slim is vaak de ontbrekende schakel. Als Dynamisch Verbinders geven wij dagelijks met onze klanten en stakeholders invulling aan op een slimme manier werken aan de ontwikkelende en lerende organisatie en haar medewerkers.

Binnen Building Changes zijn wij actief en betrokken bij de ontwikkelingen in de Bouw & Infra in diverse verschijningsvormen. Vaak als ondersteuner en soms, als we de bestaande partijen niet direct kunnen overtuigen, nemen wij zelf het initiatief. In samenwerking met partners, brancheorganisaties, nationale en internationale kennisinstituten, kennisorganisaties en de overheid geven we richting, invulling en inhoud aan maatschappelijke vraagstukken als Klimaat, Circulariteit, Duurzaamheid, Digitalisering, Kwaliteitsborging, Vakmanschap, Arbeidsmarkt en Innovatie.

De afgelopen bewogen jaren hebben ons aangespoord om nog actiever in de sector aan de slag te gaan. Dat betekent dat we onze klanten en relaties nog beter gaan helpen. Wij hebben ons team en onze kennis verder geoptimaliseerd en uitgebreid. Lig je ergens van wakker of wil je even sparren? Dan horen we je graag! We zullen je dan zo goed mogelijk helpen.

Trots op de Bouw & Infra,

Trots op de vakmensen,

Trots op onze klanten en relaties,

Trots op ons team!

Als er sprake is van een verbinding tussen mensen, in wat voor vorm van samenwerking dan ook, gebeuren er dingen die anders niet zouden gebeuren.

Voor iedereen die deze zomer op vakantie gaat: geniet ervan! Hopelijk treffen we elkaar na de vakantie weer vol energie en ambitie.

René en Nico