-->

Bouwen aan verandering

Training uitgebreid met Vakkracht en Middenkader

Gepubliceerd op: 12 februari 2024

OnderhoudNL heeft zowel de Infinity Repair training Vakkracht als de training Middenkader opgenomen in haar trainingsprogramma. De training Vakkracht is voor de vakmensen die de uitvoering van de renovatie en dus de verwerking van de deelelementen toepassen.

Nieuw is de training Middenkader. Deze training is voor planvormers, calculators, uitvoerders, projectleiders en bedrijfsleiders welke vooral actief zijn in het voortraject al dan niet in afstemming met opdrachtgevers.

Ondersteunen
OnderhoudNL stimuleert, adviseert en ondersteunt verschillende duurzame initiatieven en toepassingen zoals ook het Infinity Repair systeem. Hiermee wil OnderhoudNL hun leden (nog) beter helpen opdrachtgevers en klanten te ondersteunen bij de invulling van duurzame en maatschappelijke uitdagingen. Kwaliteit in duurzame en betaalbare oplossingen staan hierin voorop.

Subsidie
Voor leden van OnderhoudNL zijn deze trainingen in de meeste gevallen 100% subsidiabel. In basis worden de training van Infinity Repair op hun locatie in Waddinxveen verzorgd. Niet ieder bedrijf is hetzelfde. Daarom worden de trainingen graag aan de behoeften van de klant aangepast.

Meer weten over maatwerk of incompany trainingen? Neem contact op met OnderhoudNL Trainingen, kijk op https://www.onderhoudnl.nl/trainingen of https://www.infinityrepair.eu/training

Data geplande trainingen:

Vrijdag 8 maart 2024
Vrijdag 19 april 2024