-->

Bouwen aan verandering

Gedeputeerde Anne Koning op werkbezoek bij het Innovatie & Experience Centrum

Gepubliceerd op: 17 januari 2024

Vrijdag 12 januari kreeg het Innovatie & Experience Centrum in Waddinxveen een delegatie van de provincie Zuid-Holland op bezoek. Anne Koning, gedeputeerde van wonen, ruimtelijke ordening, recreatie, toerisme en sport, nam een kijkje achter de schermen bij het innovatiecentrum. Vol lof noemde Anne Koning het innovatiecentrum: “Het best bewaarde bouwgeheim van Zuid-Holland.”

Nicolien de Heer, senior beleidsadviseur wonen van de provincie Zuid-Holland, vergezelde Anne Koning tijdens het bezoek. Samen spraken ze met de werknemers over hun ideeën en projecten. Ook Nicolien de Heer was onder de indruk. “Mooi om te zien hoe je samen sterker bent.” Zegt ze.

Het centrum brengt verschillende bedrijven en partijen bijeen in de zoektocht naar duurzame ontwikkeling in de bouw. Doordat de organisaties onder één dak zitten hebben de ze mogelijkheid gezamenlijk klanten te ontvangen en kennis te delen, én deze kennis daadwerkelijk uit te voeren in praktische projecten. Zo wordt er samen gewerkt aan de bouw van de toekomst. De doelen van Building Changes sluiten hier naadloos bij aan.

Directeur van het Innovatie en Experience Centrum, Nico Heijman, was zeer tevreden over het bezoek. “Top-Down en Bottom-Up kwamen mooi samen! Op naar de volgende stap.”