-->

Bouwen aan verandering

Meet the team! Irene Bos

Gepubliceerd op: 17 november 2022

Sinds juni 2017 is Irene werkzaam bij Infinity Repair. Zij is verantwoordelijk voor de gehele backoffice en zij ondersteunt Building Changes periodiek bij een aantal subsidieaanvragen. Irene is opgegroeid in Bodegraven en woont alweer een aantal jaren samen in Ammerstol. Zij heeft twee zoons van 8 en 12 jaar. In haar vrije tijd vindt zij het heerlijk om te lezen en lekker uit eten te gaan met haar gezin.

Irene is haar loopbaan gestart bij Schuitema (C1000) op het hoofdkantoor in Amersfoort als secretaresse van de directievoorzitter. Daarna is zij nog een aantal jaren als directiesecretaresse werkzaam geweest bij een Volkswagen en Audi dealer. Naast de directieondersteuning is zij nu bij Infinity Repair verantwoordelijk voor de inkoop- en verkoopadministratie, projectadministratie, HR en marketing, evenals voor de administraties van FSC®, het kwaliteitsborgingssysteem KOMO en garantieverklaringen. 

In 2016 is het professioneel en duurzaam reparatieconcept voor houten kozijnen bedacht. Vanaf 2017 is het concept Infinity Repair doorontwikkeld en in de markt gezet. Irene is vanaf het begin van het implementatietraject van deze duurzame innovatie betrokken. Zij zet hierbij graag haar jarenlange ervaring als directiesecretaresse in om het team te versterken en te ondersteunen. "Het is uniek en heel leuk om alle ontwikkelingen rondom deze duurzame innovatie mee te maken en concreet een bijdrage te kunnen leveren aan het verduurzamen binnen de bouwsector. We werken met een heel fijn, professioneel en enthousiast team die dit mogelijk maakt."