-->

Bouwen aan verandering

Meet the team! Gerard van Barneveld

Gepubliceerd op: 18 april 2023

Sinds april 2023 is Gerard van Barneveld werkzaam bij Building Changes. Gerard is opgegroeid en woonachtig in Veenendaal. Hij heeft geen kinderen, maar wel een bonusdochter. In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om samen met z’n aanstaande vrouw - die hij alweer een aantal jaar geleden heeft ontmoet - klompenpaden te wandelen en lekker uit eten te gaan. En aanstaande vrouw, omdat Gerard vrijdag 2 juni a.s. met haar hoopt te trouwen. Daarna gaan ze heerlijk samen op huwelijksreis.

Energiek mensenmens met focus op processen en persoonlijk leiderschap

Op werkgebied heeft Gerard ervaring als projectmanager, trainer, adviseur en coach bij zowel overheden, stichtingen als het bedrijfsleven. Hij heeft expertise in verschillende branches zoals infrastructuur, industrie en productie, maar ook in de zakelijke en persoonlijke dienstverlening. Zijn loopbaan is hij gestart als project manager bij de Italiaanse machinefabrikant Sasib Food and Beverage Machinery. Daarna is hij nog een aantal jaren als sales en aftersales coördinator Europe bij trailerfabrikant Vlastuin werkzaam geweest. Bovendien is Gerard eigenaar van Barna Advies, waarmee hij aandacht heeft voor organisatiecultuur en persoonlijk leiderschap. Gerard is een strategische, actiegerichte leider die mensen verbindt, steunt en zichzelf hierbij als instrument inzet. Hij is prestatiegericht en als mensenmens pur sang richt hij zich met name op coaching. Hij fungeert graag als initiator, motivator en teambuilder. Door zijn persoonlijke ontwikkeling en opgebouwde kennis weet hij effectief met mensen en processen om te gaan. Hetgeen resulteert in een plezierige en effectieve samenwerking. Hij is een stevige, energieke leider met ervaring in het realiseren van businessplannen, bedrijfsprocessen, productontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Gerard is een organisator gericht op maximalisatie en het inzetten van efficiënte processen.

Bouwen aan succes

Bij Building Changes werkt Gerard aan het project ROA Passport for Work. Hij zorgt ervoor dat de processen binnen het project soepel verlopen en er geen vertragingen of fouten optreden. Als dynamisch verbinder brengt hij mensen en teams samen om doelen te bereiken en de communicatie tussen hen te verbeteren. Hij begrijpt dat het succes van het project afhankelijk is van de samenwerking tussen verschillende teams en organisaties en werkt hard om ervoor te zorgen dat iedereen op één lijn zit en hetzelfde doel nastreeft.

Naast zijn werk voor Building Changes, werkt Gerard ook als assessor/coach voor dochteronderneming Bouw in Balans en als trainer bij het trainingsprogramma Xcelleren, waarin Bouw in Balans samen optrekt met KMOB.

Gerard zijn persoonlijke motto: "Succes is afhankelijk van samenwerking."