-->

Bouwen aan verandering

Kom ook naar de Wkb Regiotour Deventer 2023!

Gepubliceerd op: 21 maart 2023

Op 17 april organiseert de gemeente Deventer in samenwerking met de WkbCampus de Wkb Regiotour 2023 op het Stadhuis in Deventer. De middag staat in het teken van de invoering en gevolgen van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen voor de bouw en infra.

Het doel van de Wkb is de algemene bouwkwaliteit en het bouwtoezicht te verbeteren. De nieuwe spelregels zijn per 1 januari 2024 van kracht en dit heeft grote gevolgen voor het werk in de sector.

De bijeenkomst Wkb Regiotour wordt georganiseerd voor bedrijven en organisaties die werkzaam zijn in de bouw en infra; in het bijzonder aan het lokale midden- en kleinbedrijf, installateurs, constructeurs, bouwbegeleidingsbureaus, tekenbureaus, architecten, corporaties en andere (private) vastgoedeigenaren.

Ben jij al op de hoogte van (de gevolgen van) de wet en heeft jouw bedrijf al de juiste voorbereidingen getroffen? Welke ervaringen met de Wkb hebben jouw collega’s in de regio reeds opgedaan tijdens proefprojecten? En welke stappen moet jij zelf zetten om goed voorbereid te zijn?

Om antwoord te geven op bovenstaande vragen, en zaken waar je zelf het antwoord op wilt weten, ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Wkb Regiotour. We bieden jou concrete handvatten, heldere voorbeelden en praktische tips waarmee je verder wordt geholpen met jouw voorbereidingen op de implementatie van de Wkb.

Je bent van harte welkom op:

  Maandag 17 april, van 14.00 tot 16.30 uur, in Deventer
Stadhuis Deventer 
Grote Kerkhof 1
 Auditorium

Programma

13.30

Inloop en ontvangst 
14.00 Welkom door dagvoorzitter Guus Pieters (Building Changes) & wethouder mw. L.  Grijsen (portefeuille RO)
14.10 Introductie Wkb: gevolgen voor jouw bedrijfsvoering, het bouwproces en jouw  projecten (Spreker dhr. H. van Egmond, MinBZK)
14.45 Hoe kun je je optimaal voorbereiden op de Wkb? (Spreker Guus Pieters van Building  Changes)
15.10  Pauze
15.25 Ervaringen vanuit het proefproject ‘Oprichten van een woning in Steenbrugge’ met  bouwbedrijf Vosman B.V. te Raalte, kwaliteitsborger Borg4 en gemeente Deventer
16.00 Discussie
16.25  Afsluiting (tot 16.30)

 

 

 

 

 

 

 


Aanmelden

Via Eventbrite kun je je aanmelden voor de kennissessie:

Wkb Regiotour 2023 Deventer Tickets, ma, 17 apr. 2023 om 14:00 | Eventbrite

Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. 

Meer informatie
Voor vragen kun je contact opnemen met het secretariaat van de Wkb Campus (secretariaat@wkbcampus.nl).