-->

Bouwen aan verandering

Innovatie en Experience Centrum: samenbrengen van vernieuwende partijen voor duurzame verandering

Gepubliceerd op: 29 maart 2023

Het doel van het Innovatie en Experience Centrum is het samenbrengen van innovatieve partijen in de bouw- en infrasector en het bieden van de mogelijkheid voor het in de markt zetten van een nieuw product, proces of mindset of om naamsbekendheid te creëren.

De "Innovatiehub" is opgezet met het gedachtegoed dat organisaties laagdrempelig en flexibel in een bedrijfsomgeving kunnen starten met hun innovatieve product. Dit kunnen startende ondernemers zijn maar ook bestaande ondernemingen die op een andere plek hun nieuwe ideeën delen.

​Iedere ondernemer in het centrum is anders, maar ze hebben één ding met elkaar gemeen: ze richten zich allemaal op innovatie, op welke manier dan ook. Innovatie is gericht op maatschappelijke veranderingen die vooral te maken hebben met andere vormen van economieën, duurzame ontwikkelingen en circulair gebruik. De gemeenschappelijke deler is dan ook: fundamentele herbezinning op de relatie tussen economie en milieu/natuur.

​Door het gedeelde bedrijfspand is er de mogelijkheid om klanten gezamenlijk te ontvangen en kennis te laten maken met de organisaties in het Innovatie en Experience Centrum. Op deze manier kan alle informatie en kennis op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en technologie bij de klant gebracht worden. De organisaties concurreren niet, maar versterken elkaar juist. De deelnemers zorgen voor passie, bezieling, visie en vertrouwen. De organisaties kunnen op deze plek werk maken van een gezonde omgeving. Technologie, duurzaamheid en circulariteit staan hierin centraal. 

Lunchsessie op 13 april 2023

Maandelijks wordt een lunchbijeenkomst georganiseerd. De volgende is op donderdag 13 april 2023. Op een laagdrempelige en snelle manier maak je kennis met verschillende hedendaagse innovaties binnen de bouwsector. Gericht op duurzame en slimme toepassingen voor vastgoedonderhoud.

Je kunt je (gratis) aanmelden voor deze lunchsessie via info@innovatieenexperiencecentrum.nl