-->

Bouwen aan verandering

Programma Erfgoed Ondernemer in september van start

Gepubliceerd op: 30 mei 2023

Voor ambachtslieden die met trots hun vak uitoefenen

In september start ons programma voor de Erfgoed Ondernemer. Een programma voor verschillende ambachten, zoals rietdekkers, glazeniers, smeden en leidekkers. Deze ondernemers zijn stuk voor stuk zeer bekwaam in hun ambacht, maar sommigen kunnen nog wat extra ondersteuning gebruiken op het gebied van ondernemerschap. Denk hierbij aan vragen als: Hoe kan ik social media effectief inzetten? Wie ben ik als leider? Hoe werk ik goed samen met ketenpartners? En hoe voer ik succesvolle verkoopgesprekken? Allemaal vaardigheden die belangrijk zijn om je tot een complete Erfgoed Ondernemer te ontwikkelen.

Samen met diverse partners hebben we een uitgebreid scholingsprogramma ontwikkeld dat loopt van september 2023 tot de zomer van 2025. Het programma biedt verschillende mogelijkheden: sommige onderdelen zijn fysiek in groepsverband te volgen, andere delen vinden online plaats onder begeleiding van een docent en er zijn ook onderdelen die je in je eigen tijd kunt volgen. Voor elk wat wils, zowel qua inhoud als vorm. Dit programma wordt gesubsidieerd door de Rijksoverheid. Deelname aan dit programma is grotendeels kosteloos voor ondernemers.

Voor wie?
Dit programma is bedoeld voor alle ambachtslieden die met trots en toewijding hun vak uitoefenen, met oog voor kwaliteit en liefde voor het monument. Zorg dat je erbij bent, want het is echt op jullie lijf geschreven. Bij Building Changes zijn we enorm trots dat we dit programma samen met jullie vorm mogen geven.

Ben jij geïnteresseerd? Vanaf eind juni kun je je online aanmelden via de website www.erfgoedondernemers.com. Op deze website is tevens uitgebreide informatie te vinden over het programma.