-->

Bouwen aan verandering

Uit de praktijk: Certificaat uitgereikt voor werkprotocol Infinity Repair

Business Innovatie

Gepubliceerd op: 10 oktober 2022

Op woensdag 21 september is door Van Santen Advies het certificaat ‘werkmethodiek voor kozijnen met asbestonderdelen’ uitgereikt aan Nico Heijmen van Infinity Repair. Met de prefabriceerde onderdorpels met stijlstukken van Infinity Repair kun je bestaande aangetaste houten kozijnen in één keer hernieuwen met een levensduurverlenging van dertig jaar. Infinity Repair heeft haar bestaande werkprotocol aangepast waardoor nu ook bestaande kozijnen die asbestonderdelen bevatten hernieuwd kunnen worden. Met respect voor de gezondheid van de mens en het goede gedeelte van het bestaande kozijn is Infinity Repair trots dat zij weer een gekwalificeerde stap hebben weten te zetten in het hernieuwen van bestaande houten kozijnen met een levensduurverlenging van 30 jaar.

Naast een milieubesparing betekent dit ook een enorme kostenbesparing en nog minder overlast voor de bewoner. De werkmethodiek is voor het eerst succesvol toegepast op een verduurzamingsproject van 36 woningen van Heimstaden. 

Heimstaden is een van oorsprong Scandinavische woningverhuurder actief in meerdere Europese landen. Zij willen het leven van hun bewoners comfortabel maken door ze een vriendelijk woonklimaat te bieden en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Meerbouw Rotterdam is één van de strategische partneraannemers van Heimstaden en van Infinity Repair. Innovatieve ontwikkelingen om hoogwaardige, duurzame en gezonde bijdragen te leveren zijn aspecten waar Meerbouw Rotterdam zich graag in onderscheidt. Van Santen Advies heeft de werkwijze gemonitord met als resultaat dat de werkzaamheden veilig en zonder emissie van asbestvezels uitgevoerd konden worden.

Ben jij een professionele verhuurder, aannemer of vastgoedonderhoudsbedrijf en wil jij ook profiteren van deze betaalbare oplossing? Neem dan contact op met Infinity Repair voor een eerste projectscan.