-->

Bouwen aan verandering

Samenwerkingsconvenant Kozijn Herstel Plan garandeert duurzaam topproduct

Business Innovatie

Gepubliceerd op: 22 april 2024

Op maandag 4 maart 2024 is een samenwerkingsconvenant Kozijn Herstel Plan ondertekend door Infinity Repair, Sigma Coatings, BUVA en Saint-Gobain Glass. Met dit samenwerkingsconvenant bevestigen de partijen hun integrale samenwerking om bestaande houten kozijnen te hernieuwen volgens het gedachtegoed van Infinity Repair.

Duurzaamheid, kwaliteit en lagere totaalkosten komen samen in het Kozijn Herstel Plan. De fabrikanten Sigma Coatings, Saint-Gobain Glass, BUVA en Infinity Repair hebben zich verenigd in de totaalaanpak. Hierbij wordt integraal gekeken naar een hoogwaardige en duurzame aanpak van het bestaande kozijn met functionaliteit en levensduur als uitgangspunt.

De samenwerkende fabrikanten binnen het Kozijn Herstel Plan hebben gekozen voor een bundeling van krachten om bestaande kozijnen hoogwaardig te renoveren. Door op elkaar afgestemde producten samen te stellen en de werkwijze van het Infinity Repair te verwerken in bestaande kozijnen wordt een topproduct gegarandeerd dat voldoet aan de hoogste eisen. Hiervoor is er een integrale afstemming van het te leveren assortiment van producten van deelelementen van Accoya® en IsoStone, ramen, deuren, glas en ventilatieroosters.

“Ik ben trots op deze samenwerking omdat wij hiermee niet alleen een innovatief product hebben weten neer te zetten, maar juist ook heel erg kijken naar de integrale kwaliteit en levensduur tegen veel lagere totaalkosten. Met deze samenwerking zijn we nóg beter in staat om de klant te ontzorgen en zullen de bewoners minder overlast ervaren," aldus Nico Heijmen, algemeen directeur bij Infinity Repair.