-->

Bouwen aan verandering

Duurzame inzetbaarheid van je medewerkers

Duurzaam bouwen

Gepubliceerd op: 2 juli 2021


Schot Infra rond 1e fase Schot Vooruit in Duurzame Inzetbaarheid af met scholingsplan en ontwikkeladviezen voor verschillende medewerkers.


Met een ESF-subsidiesteuntje in de rug heeft Schot Infra uit Broek op Langendijk een belangrijke stap gezet om medewerkers bewust te maken van hun eigen ontwikkelingsmogelijkheden. Hiermee zijn zij meer klaar voor de toekomst en werken zij aan hun eigen lange termijn inzetbaarheid.

Het was geen makkelijk jaar om dit traject op een persoonlijke wijze uit te voeren. Corona gooide regelmatig roet in het eten. Aan de andere kant onderstreepte dit alleen maar extra de noodzaak om je te ontwikkelen en om aandacht te hebben voor je gezondheid en voor veiligheid op het werk.

Het resultaat van dit traject is een scholingsplan voor de komende jaren en een heel aantal gemotiveerde medewerkers die met extra energie, en gesteund door adviezen uit de assessmentrapportage, zelf vorm kunnen geven aan hun ontwikkeling.

De verschillende opleidingsthema’s moeten de komende jaren verder worden geconcretiseerd zodat het ontwikkelen en leren ook structureel ingebed raakt binnen de Schot Infra organisatie. Dit proces vraagt ook wat van de leidinggevenden. Ze moeten blijvend oog hebben voor de ontwikkeling van de medewerkers.

Ook aan de slag met je ontwikkeling?

Wil je voor jouw organisatie ook een traject zoals Schot starten? Neem dan contact op met Remko Matsinger, 06 12 09 72 29, rem@buildingchanges.nl