-->

Bouwen aan verandering

Deelnemers programma erfgoedondernemer blij met verbeterde ondernemersvaardigheden

Sociale Innovatie

Gepubliceerd op: 1 mei 2024

Op 30 april hadden we een gedenkwaardige dag. De eerste drie groepen die aan ons programma de Erfgoedondernemer hebben deelgenomen zwaaiden af en de vierde groep startte op. Dit vond plaats bij de Metaalunie in Nieuwegein.

De erfgoedondernemer is het programma voor ondernemers in de erfgoed- en monumentensector, zoals rietdekkers, leidekkers, glazeniers, restauratoren, maar ook pianostemmers en bijvoorbeeld molenaars. Het programma is bedoeld om naast je vak of ambacht ook je andere ondernemersvaardigheden te versterken. 

Van verkoopproces tot financiën tot communicatie, alles wat je als ondernemer nodig hebt wordt in workshops op interactieve wijze aangeboden zodat je van, met en door elkaar leert. De eerste drie groepen hebben hun oorkonde binnen en zijn zeer lovend over de sessies. De nieuwe groep is goed begonnen en heeft zin in het vervolg.

Wil je ook je ondernemersvaardigheden verbeteren? Meld je dan aan op www.erfgoedondernemers.com. Hier lees je ook over de voorwaarden en of je in de doelgroep valt. Weet je het niet zeker meld je dan toch aan!