-->

Bouwen aan verandering

Contact

Wil je weten hoe Building Changes jou kan ondersteunen? Neem contact op via tel.: 015-7200901 of mail info@buildingchanges.nl. Uiteraard ben je van harte welkom op ons kantoor op de eerste etage van De Bouwcampus in Delft, waar een heel netwerk van aan de bouw gerelateerde bedrijven en kennisinstellingen gevestigd is.

Locatie

De Bouwcampus, Gebouw 26 A, Van der Burghweg 1, 2628 CS Delft.

Bereikbaarheid

De Bouwcampus is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Van de centraal gelegen gratis parkeervoorzieningen en bushaltes bereik je lopend de plaats van bestemming.

Openbaar vervoer

De Bouwcampus is bereikbaar vanaf Delft Centraal Station met buslijn 69, 40, 174. De bushaltes vlakbij De Bouwcampus de ‘TU Sport en Cultuur’ en ‘TNO Zuidpolder’. Vanaf station Delft-Zuid is het ongeveer 20 minuten lopen naar De Bouwcampus.

Met de auto en parkeren

Vanaf de A13 neem je afslag 10 Delft-Zuid en volg je de borden TU Delft. Je rijdt rechtsaf de Schoemakerstraat op en de eerste kruising sla je linksaf. Als je direct weer links afslaat kom je terecht op het gratis parkeerterrein genaamd 'Sports', waar 300 parkeerplaatsen en een parkeergarage zijn. Vanaf het parkeerterrein loop je binnen 5 minuten naar de Van der Burghweg 1. Rondom het pand is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.