-->

Bouwen aan verandering

Business Innovatie

Succesvolle implementatie van nieuwe producten, technieken of verdienmodellen, van idee tot uitvoering.

De veranderingen in de wereld volgen elkaar in een rap tempo op. Binnen de bouwsector verloopt de ontwikkeling en introductie van nieuwe ideeën langzaam. Dit komt omdat de bouwketen gefragmenteerd is. Veel verschillende partijen hebben vanaf het idee tot de introductie invloed op het proces. Daarnaast zijn er veel risico’s onderweg die de ontwikkeling kunnen blokkeren.

Als organisatie wil je kunnen inspelen op de vragen die jouw klanten bezighouden vanwege maatschappelijke ontwikkelingen, zoals aandacht voor het milieu, vermindering van grondstoffengebruik, veiligheid en mobiliteit. Hiervoor moet je als ondernemer actief op zoek blijven om de veranderingen optimaal te benutten en om te zetten in kansen.

Building Changes kan je begeleiden bij het proces van verandering en vernieuwing van jouw organisatie. Bij het benaderen van nieuwe klanten of het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten bijvoorbeeld. Dit betekent veelal werken met nieuwe partners, nieuwe technieken, overstappen op een ander verdienmodel of andere verkoopkanalen. Samen pakken we het proces gestructureerd aan. Dat vergroot de slagingskans en verkort de tijd van idee tot introductie (Time to Market).

Onze professionals helpen je graag verder

 • Nico Heijmen
  Directeur | Dynamisch Verbinder
 • Irene Bos
  Office Manager
 • Michael Dekkers
  Technisch Specialist
 • Henri Boere
  Trainer