-->

Bouwen aan verandering

BIM-bites

InformatiemanagementAanleiding

Het starten of doorontwikkelen van je informatiemanagement met BIM wordt vaak gezien als een grote uitdaging. Het probleem is vaak dat het eindplaatje niet duidelijk is en de te nemen stappen niet helder zijn.

Doel

Met BIM-bites willen we ter inspiratie een aantal toepassingen van BIM inzichtelijk maken. Laten zien welke kleine stapjes mogelijk zijn om je informatiemanagement met BIM verder te brengen. 

Aanpak

De BIM-bites zijn verzameld in samenwerking met verschillende BIM-supporters vanuit verschillende organisaties. De verhalen zijn bedoeld als inspiratiebron voor de mogelijkheden van BIM-toepassingen.  

De BIM-bites zijn allemaal op een herkenbare manier opgebouwd, zodat je snel een beeld krijgt welke puzzelstukjes interessant zijn. De aanleiding, genomen stappen en het uiteindelijke resultaat wordt voor elke BIM-bite besproken.

Bij iedere BIM-bite staat aangegeven voor welke doelgroep deze interessant is. We maken hierbij onderscheid tussen de volgende doelgroepen: 

Resultaat
Inmiddels zijn verschillende BIM-bites gepubliceerd. Bekijk ze via de titellinks:


© BIM-bites zijn een co-creatie en initiatief van Building Changes en CROW.  

  Jouw eigen praktijk ervaring in een BIM-bite? 

Heb jij een ervaring met BIM die je zou willen delen? Of heb je vragen over de BIM-bites. Neem dan contact op met Jaap Kolk via jk@buildingchanges.nl.