SUPPORT & TECHNOLOGY

Lisanne Dorlas
Sociale Innovatie

Persoonlijk

Lisanne haar laatste werkgever was binnen de verzekeringsbranche. Vanuit verschillende functies zoals productmanager, marketeer, marktmanager en teammanager heeft ze ontdekt dat je het beste kan samenwerken met mensen als je rekening houdt met wat hen drijft. Vanuit deze ervaring richt ze samen met Gerrit en Remco Sociale Innovatie in.

Ze gelooft dat mensen tot meer in staat zijn en dat ook graag willen, maar hier vaak niet de kans voor krijgen. Organisaties die zich willen onderscheiden van de rest, kunnen dit alleen maar doen als ze hun medewerkers de mogelijkheid geven tot ontplooiing. Vaak beschikt het management over onvoldoende kwaliteiten op dit gebied om medewerkers tot bloei te laten komen. Juist in de komende periode, waarin er een schaarste in personeel wordt verwacht, is het cruciaal dit een plek te geven binnen het (al bestaande) personeelsbeleid. Dit thema helpt ondernemingen niet alleen onderscheidend te zijn maar is een succes factor: De beste medewerkers willen voor de beste onderneming werken.

Inspiratie

Lisanne heeft een idealistische inslag. Ze heeft de overtuiging dat we samen de wereld beter kunnen maken en dat het samen kan gaan met geld verdienen. Bij Building Changes pakken we maatschappelijke uitdagingen aan vanuit de bouwsector. Een sector die vaak als een achter geschoven kindje is bestempeld, maar juist een cruciale rol speelt in het aanpakken en oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Lisanne wil daar graag bij ondersteunen en haar steentje aan bijdragen.

Specialisatie:

0633962105
ld@buildingchanges.nl

Algemeen

Vacatures
Privacy Verklaring
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contact

Building Changes B.V.
Van der Burghweg 1, 2628 CS Delft
+31 15 7200 901
info@buildingchanges.nl
KvK nummer: 67270883
BTW nummer: 856906098B01