-->

Bouwen aan verandering

Mooie resultaten ontwikkel- en leertraject garDsign

Sociale Innovatie

Gepubliceerd op: 6 september 2022

Afgelopen maanden hebben we bij garDsign een traject begeleid rondom ontwikkelen en leren, gefinancierd door een SLIM-Subsidie. Naast een analyse om te bepalen wat de organisatie nodig had, hebben we een aantal teamsessies gedaan om met elkaar naar de toekomst te kijken, maar ook naar hoe de collega's onderling hun samenwerking verder konden optimaliseren. Er werden de nodige barrières geconstateerd zoals taal, locatie en vakgebied. Het was daarom noodzakelijk om met elkaar te kijken naar een plan om die barrières te overbruggen.

Teunis van de Pol, directeur van garDsign: “We zijn ontzettend enthousiast over het traject. Ons team van interne en externe mensen is in de coronaperiode snel gegroeid. Werken op afstand kan (voor ons) heel goed werken, maar als je wil excelleren, dan is samenwerken en familiecultuur heel belangrijk. We zijn dit, na de lockdown, handen en voeten aan het geven. Door de interviews, sessies, begeleiding en gezamenlijke uitwerking hebben we dit in een stroomversnelling kunnen brengen. Als directie en als team zien we nog behoorlijk wat verbeterkansen. We gaan dus doorpakken! Een prettige bijkomstigheid is dat dit extra kan worden aangejaagd met subsidiekansen.”

Wil je ook ontwikkelen en leren, maar heb je het budget er niet voor? In de maand september kun je nog een SLIM-aanvraag indienen. Building Changes helpt je er graag bij! Neem contact op met Remko Matsinger.