-->

Bouwen aan verandering

Samenwerking met MKB!dee subsidie door BMN De Klerk en Fronik Infra B.V.!

Sociale Innovatie

Gepubliceerd op: 19 mei 2021


Building Changes zag de leerbehoeften bij beide bedrijven en heeft BMN De Klerk en Fronik aan elkaar gekoppeld. We hebben een subsidieaanvraag voor ze gedaan en die is gehonoreerd! Maandag 17 mei was de feestelijke uitreiking door RVO. Nu gaan we aan de slag.

Het doel is een actieve leercultuur te creëren die bijdraagt aan de toekomstbestendigheid van de onderneming en de medewerkers. De twee bedrijven opereren in een andere sector (B&U en GWW), maar wel met raakvlakken. Hierdoor kunnen de collega’s van Fronik en BMN De Klerk van én met elkaar leren. Er is een opleidingsbedrijf aangehaakt die opleidt in beide sectoren. Zo worden er ook vaktechnische en toekomstbestendige vaardigheden bijgebracht.

De tips en tricks om dit ook te doen komen in een digitaal e-book beschikbaar voor andere ondernemers.

'Wij hebben heel veel zin om samen met BMN De Klerk dit traject te starten, van elkaar te leren en ons zo gezamenlijk verder te ontwikkelen.', aldus René Fronik van Fronik Infra B.V. 

Foto: De uitreiking van het MKB!dee
v.l.n.r: Matthijs de Boon (BMN De Klerk), Peter Huizer (BMN De Klerk), Debbie van der Meulen (Building Changes), Joke Fronik (Fronik Infra B.V.), Remko Matsinger (Building Changes), René Fronik (Fronik Infra B.V.)