-->

Bouwen aan verandering

Werk aan je persoonlijke leiderschapsstijl met Xcelleren

Sociale Innovatie

Gepubliceerd op: 24 januari 2023

Voor wie is het programma?

Xcelleren is een programma voor leidinggevenden in de bouw & infra. Het is een zeer persoonlijk programma voor leidinggevenden die een stap verder willen zetten in het verdiepen van hun eigen leidinggevende stijl, het aansturen en coachen van hun team en het effectief leren aansluiten bij de koers van de organisatie. Deelnemers ervaren blijvend de effecten van het programma in hun dagelijks functioneren, zowel in contacten met opdrachtgevers, collega’s of samenwerkende partijen.  

Hoe krijgt leren vorm in het programma?

Het programma is praktijkgericht; je brengt je werksituaties in en experimenteert met nieuwe inzichten en vaardigheden. Leren doe je door in de praktijk aan de slag te gaan met je persoonlijke leerdoelen, hierop te reflecteren en te bespreken met de andere deelnemers. De groepen zijn klein om goed met elkaar te kunnen verbinden en ruimte te hebben voor persoonlijke coaching. In het programma wordt actief gebruik gemaakt van testen die de verbinding leggen tussen je rollen en voorkeuren en hoe dat kan aansluiten bij wat nodig is in je werk.

Planning

Voor projectleiders is er een 8-daags programma dat start op 3 februari 2023. Het wordt georganiseerd vanuit Bouw in Balans in samenwerking met KMOB. 

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.