-->

Bouwen aan verandering

Ons team

Maak kennis met ons team van Dynamische Verbinders. Wij organiseren transitieprocessen op persoonlijke wijze, vanuit een actieve rol, volgens de unieke methode van Dynamisch Verbinden. Doordat elk teamlid van Building Changes een specialisme heeft, kunnen we degene met de meeste inhoudelijke kennis van zaken inzetten op jouw specifieke vraagstuk.

Word jij onze nieuwe collega? 

Alle mooie projecten die wij begeleiden, verdienen goede ondersteuning. Kom jij ons daarbij helpen?

>> Wegens vervanging en uitbreiding van projecten zijn we op zoek naar meerdere Dynamisch Verbinders, met name voor projecten op gebied van toekomstgericht ondernemen, kwaliteitsborging, digitalisering, sociale innovatie (arbeidsmarkt- en skillsontwikkeling). Ben jij iemand of ken jij iemand voor wie dit een uitdaging is? Er zijn mogelijkheden voor junior, medior en senior – rollen. Zoek je een baan als trainee, projectondersteuner of officemanager? Reageer dan ook, dan bespreken we de mogelijkheden om je binnen Building Changes te ontwikkelen. Lees verder.

Vacatures

  • Adviseur Kwaliteitsmanagement / Wkb: Jij bent landelijk actief in onze ambassadeursnetwerken en treedt op als aanjager, vraagbaak en procesbegeleider voor (samenwerkings)vraagstukken rondom de Wkb bij gemeenten, aannemers en kwaliteitsborgers. Je promoot o.a. het aanbod van de WkbCampus en geeft hier mede vorm aan. 
  • Projectleider Informatiemanagement / BIM: Jij begeleidt organisatieverandertrajecten op het gebied van BIM / informatiemanagement bij aannemers of bij samenwerkingsverbanden met gemeenten, vastgoedpartijen, toeleveranciers en kennispartijen. Daarbij weet jij goed in te spelen op vragen en behoeften in de markt m.b.t. de digitaliseringstransitie, deze te vertalen naar passende voorstellen en de samenwerking tussen partijen te initiëren. 
  • Communicatiespecialist: Jij zorgt voor goed PR- en promotiemateriaal, onderhoudt onze websites, creëert onze maandelijkse nieuwsbrief en zorgt voor aanwezigheid op sociale media. Daarnaast regel je de organisatie en promotie rondom kennis- en klantenbijeenkomsten, webinars en trainingen en ondersteun je onze dynamisch verbinders bij hun projectactiviteiten. 

Kom ons team versterken!

Wij hebben altijd versterking nodig! Ben jij coach, adviseur, inhoudelijk expert, verbinder en ondersteuner in één en heb je de ambitie om de bouw te veranderen? Dan word jij onze nieuwe dynamische verbinder! Neem contact op met Remko Matsinger voor meer informatie: rem@buildingchanges.nl / tel: 06 12097229.