-->

Bouwen aan verandering

Ons team

Maak kennis met ons team van Dynamische Verbinders. Wij organiseren transitieprocessen op persoonlijke wijze, vanuit een actieve rol, volgens de unieke methode van Dynamisch Verbinden. Doordat elk teamlid van Building Changes een specialisme heeft, kunnen we degene met de meeste inhoudelijke kennis van zaken inzetten op jouw specifieke vraagstuk.

Word jij onze nieuwe collega? 

Alle mooie projecten die wij begeleiden, verdienen goede ondersteuning. Kom jij ons daarbij helpen? Wij zoeken een officemanager. Daarnaast kunnen wij versterking gebruiken van dynamisch verbinders en is er een vacature van Adviseur Kwaliteitsmanagement / Wkb. 

  • Officemanager: Jij bent hét visitekaartje van onze organisatie, verantwoordelijk voor het operationele proces met betrekking tot financiën en administratie, communicatie/marketing, personeelszaken en managementinformatie. Jij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Jij voelt situaties goed aan en anticipeert daarop.
  • Adviseur Kwaliteitsmanagement / Wkb: Jij bent landelijk actief in onze ambassadeursnetwerken en treedt op als aanjager, vraagbaak en procesbegeleider voor (samenwerkings)vraagstukken rondom de Wkb bij gemeenten, aannemers en kwaliteitsborgers. Je promoot o.a. het aanbod van de WkbCampus en geeft hier mede vorm aan. 
  • Projectleider Informatiemanagement / BIM: Jij begeleidt organisatieverandertrajecten op het gebied van BIM / informatiemanagement bij aannemers of bij samenwerkingsverbanden met gemeenten, vastgoedpartijen, toeleveranciers en kennispartijen. Daarbij weet jij goed in te spelen op vragen en behoeften in de markt m.b.t. de digitaliseringstransitie, deze te vertalen naar passende voorstellen en de samenwerking tussen partijen te initiëren. 
  • Communicatiespecialist: Jij zorgt voor goed PR- en promotiemateriaal, onderhoudt onze websites, creëert onze maandelijkse nieuwsbrief en zorgt voor aanwezigheid op sociale media. Daarnaast regel je de organisatie en promotie rondom kennis- en klantenbijeenkomsten, webinars en trainingen en ondersteun je onze dynamisch verbinders bij hun projectactiviteiten. 

Kom ons team versterken!

Wij hebben altijd versterking nodig! Ben jij coach, adviseur, inhoudelijk expert, verbinder en ondersteuner in één en heb je de ambitie om de bouw te veranderen? Dan word jij onze nieuwe dynamische verbinder! Neem contact op met Remko Matsinger voor meer informatie: rem@buildingchanges.nl / tel: 06 12097229.