SUPPORT & TECHNOLOGY

Business Innovatie

De veranderingen volgen elkaar in een steeds sneller tempo op. Dat zorgt ervoor dat u als ondernemer actief op zoek bent om de kansen die deze veranderingen bieden optimaal te benutten. U wilt inspelen op de vragen die uw klanten stellen vanwege maatschappelijke ontwikkelingen zoals aandacht voor het milieu, beperking grondstoffen, veiligheid en mobiliteit.

 

Misschien wilt u pro-actief aan de slag door uw producten of diensten aan nieuwe klanten aan te bieden. Of wilt u juist een nieuw product of dienst ontwikkelen voor uw huidige klanten. Dit betekent veelal nieuwe partners, nieuwe technieken, overstappen op een ander verdienmodel of andere verkoopkanalen. Vaak is het een combinatie daarvan. Business Innovatie is het proces om die vernieuwing te realiseren; van idee tot succesvolle implementatie.

 

Binnen de bouwsector verloopt de ontwikkeling en introductie van nieuwe ideeën langzaam. Dit komt omdat de bouwketen gefragmenteerd is. Veel verschillende partijen hebben vanaf een idee tot de introductie invloed op het proces. Er zijn veel risico’s onderweg, die de ontwikkeling kunnen blokkeren. Building Changes kan u daarbij begeleiden. Samen pakken we het proces gestructureerd aan. Dat vergroot de slaagkans en verkort de tijd van idee tot introductie (Time to Market).

 

Building Changes kan uw bedrijf hulp bieden bij de volgende vragen:

 

Building Changes biedt u graag de mogelijkheid een paar uur te sparren en uw vraag aan te scherpen. Dan kunnen we gezamenlijk vaststellen of we een traject in gang kunnen zetten om uw vraag te beantwoorden. Wilt u een afspraak maken, of heeft u naar aanleiding hiervan een vraag, neem dan contact op met Rens Metz.

Wilt u meer weten over de andere vraagstukken:

Circulaire Economie

Sociale Innovatie

Informatie Management

Klimaat Adaptatie

Samen Werken

 

 

 

Algemeen

Vacatures
Privacy Verklaring
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contact

Building Changes B.V.
Van der Burghweg 1, 2628 CS Delft
+31 15 7200 901
info@buildingchanges.nl
KvK nummer: 67270883
BTW nummer: 856906098B01