SUPPORT & TECHNOLOGY

Circulaire Economie

Duurzaam denken en handelen is een beweging die u vanuit uw organisatie zichtbaar wilt laten worden. U wilt hiermee aan de slag, en u kunt hier wel wat hulp bij gebruiken. U ziet dat de veranderende omgeving steeds aanpassingen vraagt. De politiek, veranderende maatschappelijke normen en waarden, en de omgeving van waaruit u opereert.

 

Duurzaam GWW

U werkt als wegenbouwer met machines die niet als milieuvriendelijk gezien worden. Wat vraagt dat van uw bedrijf maar ook van uw klanten c.q. afnemers en opdrachtgevers? U wilt proactief aan de slag. Building Changes is een van de partijen die het Loket van de Green Deal Duurzaam GWW ondersteunt. Wilt u aan de slag met de Aanpak Duurzaam GWW? Wij kunnen u wegwijs maken.

 

Cirkelstad

Cirkelstad is een vorm van samenwerken tussen publieke én private ondernemers die op zoek zijn naar duurzame circulaire oplossingen. Hoe krijgen wij reststromen terug in de keten? Hoe slim zetten wij kennis in, in de steden en dorpen? Door samen te werken in een open dialoog, ontstaan er nieuwe zienswijzen, nieuwe oplossingen. Met praktijkvoorbeelden en nieuwe verbindingen neemt u de volgende stap.

 

Duurzaam bouwen

U ziet als bouwondernemer duurzaam bouwen als een kans om uw organisatie te onderscheiden. U wilt hier actief mee aan de slag. Het nieuwe duurzame bouwen denken is een proces waar men als betrokken partijen samen in gaat. Samen realiseert u een duurzaam project waarbij u vanaf de idee-fase tot aan de sloop betrokken bent. Wilt u hiermee aan de slag? Neem dan contact op met Robert-Jan van den Berg.

 

Duurzame Aanbieder

Wilt u de particuliere woningvoorraad verduurzamen? Met duurzame aanbieder gaat u voor een maatschappelijke bijdrage, zeer tevreden klanten én gezonde rendementen. Dit kunt u doen door samen te leren werken aan prestatiegarantie met een aanbod dat werkt. Samen met anderen partijen uit ons netwerk helpen wij u hiermee op weg.

 

Building Changes kan u ondersteunen bij deze vragen:

 

Building Changes biedt u graag de mogelijkheid om in eerste instantie geheel vrijblijvend een paar uur te sparren over uw vraag en de vraag c.q. vragen aan te scherpen. We kunnen dan gezamenlijk vaststellen of we een traject in gang kunnen zetten om uw vraag te beantwoorden. Wilt u hiermee aan de slag of heeft u een vraag? Neem dan contact op met Robert-Jan van den Berg.

Wilt u meer weten over de andere vraagstukken:

Business Innovatie

Sociale Innovatie

Informatie Management

Klimaat Adaptatie

Samen Werken

Algemeen

Vacatures
Privacy Verklaring
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contact

Building Changes B.V.
Van der Burghweg 1, 2628 CS Delft
+31 15 7200 901
info@buildingchanges.nl
KvK nummer: 67270883
BTW nummer: 856906098B01