SUPPORT & TECHNOLOGY

Proces & Informatie Management

Trends in de bouwsector:

Wilt u een betere gesprekspartner zijn voor uw ketenpartners? Meer controle wilt hebben op uw organisatie en de veranderende omgeving? Uw afhankelijkheid van techniek en software vervangen door toekomstperspectief?

 

Om u en ook de sector verder te helpen met proces- en informatiemanagement heeft Building Changes een gefocust aanbod van activiteiten ontwikkeld:

Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Jaap Kolk.

Daarnaast ondersteunt en ontwikkelt Building Changes platforms voor het uitwisselen en borgen van kennis, het begeleiden van implementatie, het faciliteren van samenwerking en het oplossen van specifieke vraagstukken:

 

Lean Denken en Werken

Met Lean Denken én Werken werkt u continu aan betere klant- én bedrijfsprestaties. Het vervangt faalkostenreductie en werkt aan het neerzetten van waarde voor de klant én het reduceren van verspillingen. Uiteraard spelen uw medewerkers hierbij een belangrijke rol. In de KennisPaper
Met Lean aan de slag’ vindt u een aanpak op hoofdlijnen. Aangevuld met de intro workshop ‘Lean voor mijn bedrijf’ brengt u snel in kaart wat dit u kan opleveren. Wilt u hiermee aan de slag of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Gerrit de Heer.

Wilt u meer weten over de andere vraagstukken:

Business Innovatie

Circulaire Economie

Sociale Innovatie

Klimaat Adaptatie

Samen Werken

 

Algemeen

Vacatures
Privacy Verklaring
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contact

Building Changes B.V.
Van der Burghweg 1, 2628 CS Delft
+31 15 7200 901
info@buildingchanges.nl
KvK nummer: 67270883
BTW nummer: 856906098B01