SUPPORT & TECHNOLOGY

Sociale Innovatie

Trends in de bouwsector:

 

Herkent u de bovenstaande trends? U ziet uw medewerkers niet als een bedrijfsmiddel, maar juist als een kans voor vernieuwing van uw bedrijf. Zodat ze zelfstandig, maar ook samen onderscheidende waarde kunnen toevoegen aan de projecten die u aangenomen hebt.
Building Changes kan u ondersteunen.

 

Duurzaam Ondernemen

Het toekomstige rendement van uw onderneming ligt in het creatief benaderen van relevante maatschappelijke vraagtukken. Hoe gaat u daar als ondernemer mee om? Dit vraagt om duurzaam ondernemen. Wanneer u dit wilt invullen dan is het belangrijk dat u hierbij ook werkt aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het MVO-ondersteuningsprogramma van Building Changes gaat uit van het principe werken aan een duurzame aarde met respect voor mensen én een gezond bedrijfsrendement. We werken met het MVO-groeimodel van SKGIKOB dat tot MVO-certificatie voor uw bedrijf kan leiden. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Gerrit de Heer.

 

Bouwarbeidsmarkt

Bent u op zoek naar nieuwe werknemers? Samen met gemeentes en aannemers gaan we lokaal aan de slag om potentiele werknemers te interesseren voor de bouw. Dit doen we onder andere door middel van een wervings- en selectiegame. Wilt u hier een rol in spelen? Neem dan contact met Lisanne Dorlas.

 

Leven lang leren

De ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. U wilt bijblijven en kunnen inspelen op deze nieuwe ontwikkelingen, en u wilt dit ook voor uw werknemers. Investeren in uw werknemers als individu en als team betaalt zich dubbel terug. Wij ondersteunen het programma GAan in de Bouw, waarbij vakdeelcertificaten ontwikkeld worden. Zo kunt u uw medewerkers gemakkelijk verder laten ontwikkelen.

 

Duurzame inzetbaarheid

Versterken van het vakmanschap en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers met het programma Vitaal Ondernemen. De basis van Vitaal Ondernemen is samen met uw medewerkers werken aan een toekomstbestendig en gezond bedrijf. Waarbij u samen met medewerkers werkt aan betere prestaties op korte én lange termijn zoals: mooiere projecten, meer klantwaardering, meer werkplezier, meer betrokkenheid en continue ontwikkeling van het vakmanschap. Wilt u ook met Vitaal Ondernemen aan de slag? Neem dan contact op met Gerrit de Heer.

Wilt u meer weten over de andere vraagstukken

Business Innovatie

Circulaire Economie

Informatie Management

Klimaat Adaptatie

Samen Werken

Algemeen

Vacatures
Privacy Verklaring
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contact

Building Changes B.V.
Van der Burghweg 1, 2628 CS Delft
+31 15 7200 901
info@buildingchanges.nl
KvK nummer: 67270883
BTW nummer: 856906098B01