SUPPORT & TECHNOLOGY

Sociale Innovatie

Op dit moment zien we de volgende trends in de bouwsector:

 

Herkent u de impact van de bovenstaande trends terug in uw organisatie? Merkt u dat het vinden van vakmensen steeds moeilijker wordt? Dat het steeds belangrijker wordt te investeren in uw eigen medewerkers om hen optimaal tot hun recht te laten komen? U ziet hen niet als een bedrijfsmiddel, maar juist als een kans voor vernieuwing van uw bedrijf. Zodat ze zelfstandig, maar ook samen onderscheidende waarde kunnen toevoegen aan de projecten die u aangenomen hebt?
Building Changes Support kan u in het oplossen van deze vraagstukken ondersteunen.

 

Duurzaam Ondernemen

Het toekomstige rendement van uw onderneming ligt in het creatief benaderen van relevante maatschappelijke vraagtukken. Hoe gaat u daar als ondernemer mee om? Dit vraagt om duurzaam ondernemen. Wanneer u dit wilt invullen dan is het belangrijk dat u hierbij ook werkt aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het MVO-ondersteuningsprogramma van Building Changes Support gaat uit van het principe werken aan een duurzame aarde met respect voor mensen én een gezond bedrijfsrendement. We werken met het MVO-groeimodel van SKGIKOB dat tot MVO-certificatie voor uw bedrijf kan leiden.

 

Bouwarbeidsmarkt

Bent u op zoek naar nieuwe werknemers? Samen met gemeentes en aannemers gaan we lokaal aan de slag om potentiele werknemers te interesseren voor de bouw. Dit doen we onder andere door middel van een wervings- en selectiegame.

 

Leven lang leren

De ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. U wilt bijblijven en kunnen inspelen op deze nieuwe ontwikkelingen, en u wilt dit ook voor uw werknemers. Investeren in uw werknemers als individu en als team betaalt zich dubbel terug. Wij ondersteunen het programma GAan in de Bouw, waarbij vakdeelcertificaten ontwikkeld worden. Zo kunt u uw medewerkers gemakkelijk verder laten ontwikkelen.

 

Duurzame inzetbaarheid

Versterken van het vakmanschap en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers met het programma Vitaal Ondernemen. De basis van Vitaal Ondernemen is samen met uw medewerkers werken aan een toekomstbestendig en gezond bedrijf. Waarbij u samen met medewerkers werkt aan betere prestaties op korte én lange termijn zoals: mooiere projecten, meer klantwaardering, meer werkplezier, meer betrokkenheid en continue ontwikkeling van het vakmanschap.

 

Algemeen

Vacatures
Privacy Policy
Disclaimer

Contact

Building Changes B.V.
Van der Burghweg 1, 2628 CS Delft
+31 15 7200 901
info@buildingchanges.nl
KvK nummer: 67270883
BTW nummer: 856906098B01