-->

Bouwen aan verandering

Meet the team! Juney Albrecht

Gepubliceerd op: 4 september 2023

Maak kennis met onze nieuwe projectbegeleider: Juney Albrecht. Per 1 juli is zij bij ons gestart en met haar toewijding laat ze een positieve indruk achter bij projecten. Wij zijn blij haar in ons team te hebben en stellen haar dus graag aan je voor.

Een kijkje in het leven van Juney

Juney woont sinds april samen met haar vriend in Delft. Zij zijn verhuisd van een plek dichtbij het strand, naar een plek op loopafstand van Delftse Hout en het stadscentrum. “Ik heb 15 jaar in Den Haag gewoond en ben opgegroeid in Rijswijk. Tijdens mijn studie International Tourism Management and Consultancy ben ik in Rijswijk blijven wonen en reisde heen en weer naar Breda. Mijn stage was stuk verder van hier: namelijk in Rio de Janeiro. Dat was een geweldige tijd. Kort na mijn studie heb ik een half jaar in Portugal gewerkt.”

De reis naar Building Changes

“Ver voor- en tijdens mijn studie heb ik veel in de horeca gewerkt. Dit was hard werken, maar vooral  ook erg gezellig. Voordat ik bij Building Changes ben begonnen, heb ik gewerkt als Business Support Officer bij Avant Projects en daarvoor zes jaar lang als coördinator bij Heineken Global Procurement in Zoeterwoude.

Rol bij Building Changes

Sinds twee maanden maakt zij dus onderdeel uit van ons team, maar wat houdt haar werk dan eigenlijk in? “Ik werk als projectbegeleider bij Informatiemanagement aan projecten rondom de VKBN en de WKB. Ik vind het erg leuk en interessant om bij te kunnen dragen aan de nieuwe wet WKB die per januari 2024 in zal gaan. Daarnaast spreekt de methode Dynamisch Verbinden mij erg aan. Een goede interactie tussen collega’s en een fijne samenwerking vind ik belangrijk. De sfeer binnen het team van Building Changes bevalt mij erg goed.”

Naast het werk voor Building Changes doet Juney ook graag vrijwilligerswerk. “Ik ben secretaris van de Stichting tot behoud van de Buitenplaats Ockenburgh en door de jaren heen heb ik vrijwilligerswerk gedaan op een renstal in Duindigt.”

Wat Juney gelukkig maakt

In haar vrije tijd reist Juney zoveel mogelijk en dan het liefst naar groene/jungle gebieden. “Ik geniet dan van de natuur en kom helemaal tot rust. Ik ga graag naar het strand, ook in de winter. Soms moet ik de zee even zien die een rustgevende invloed op mij heeft. Daarnaast word ik erg gelukkig van paardrijden, het liefst in de bossen of over het strand.”

Juney haar persoonlijke motto: “Leef in het moment en geniet van de kleine dingen.”